Craps strategija Leave a comment

Kako zmagati v preprostih korakih

Če želite zmagati v crapsu, morate imeti strategijo craps, ki se osredotoča na trženje stav z največjimi možnostmi za uspeh. To je sorazmerno preprosto, hišni rob proti vam je sorazmerno majhen, če uporabite pravilno craps strategijo za zmago. Druga prednost igranja sranja je vrednost navdušenja in zabave, ki jo omogoča RootCasino Slovenia. Zdaj pa poglejmo, kako je mogoče uporabiti strategijo sranja za zmago in tudi nekaj odlične zabave.

Craps strategija – zgodovina igre.

Igranje kock za denar ali blago sega daleč v zgodovino. Najprej je omenjen v himni (rig Veda X: 34) 50. To je bilo zapisano morda pred letom 1500 pr. in šele nato iz prejšnjega starodavnega ustnega izročila. Craps danes ima svoja pravila in carinske stave, vendar ste lahko prepričani, da ni toliko razlike.

Straps strategija – kvote.

V današnji igri lahko, če upoštevate strategijo sranja, zagotovite vsaj enake možnosti … ali približno tako in z nekaj potrpljenja, precejšnje igre in znanja lahko s to strategijo sranja zmagate. Za razliko od nesrečnega kralja, ki je izgubil kraljestvo in himna 50 ponuja nasvete tako, da obdeluje zemljo in pušča le oreške, vam bo pokazal, kako se ne opeči in zabavati.

Osnove strategije craps so.

Craps miza je podolgovata, strelci pa se prilegajo enemu od ozkih koncev in kocke vržejo na drugo stran. Pravila pravijo, da ko “pridejo”, če zavržete 7 ali 11, zmagate. Če zvrnete 2,3 ali 12, ste izgubljeni. Katera koli druga številka postane “točka” in jo generira, dokler ne zadenete tiste številke, s katero zmagate ali 7, s katero izgubite.

Craps strategija je skrivnost verjetnosti

Ključno za zmago pri crapsu je, da imate pri stavah strategijo craps in čim bolj približate kvote tam, kjer ima hiša najnižji možni rob.

Na mizi boste videli stavno območje “mimo” ali “ne mimo”. Stava na prelaz zmaga na uvodnih 7 ali 11. Nobena črta na prehodu ne zmaga, ko strelec vrže 2.3 ali 12. Ta postopek je znan kot “craps”. Možno je veliko stav, vendar se bomo tukaj osredotočili na to, kako uporabiti kvote v svojo korist. Stava se imenuje Brezplačne kvote in na njej mora temeljiti zmagovalna strategija.

Stavne kvote brezplačne.

Ta stava je na voljo samo, če stavite na preneseno črto. Vprašane proste kvote, zakaj hiša pri tej stavi nima statističnih prednosti igralcev. Ne pozabite, da če stavite na prejšnjo vrstico in potem hiša dobi majhno možnost, boste imeli koristi. Ko je točka določena (ko uvodni zvitek ni 7 ali 11, kjer ste tako ali tako zmagali ali 2,3 ali 12 vseeno izgubite), lahko stavite na preneseno črto, enako stavi. Ta stava krepi stavljeno stavo. Ta stava je varna, saj če je točka “končana” (enako število se spet prikaže pred 7), bo zmagala na preneseni črti in kvote za zmago na stavki na prosti liniji. Tu se nekoliko zaplete, saj bo opazovanje imelo svoje verjetnosti glede na težave pri doseganju te številke. Ker sta točki 4 in 10 enostavnejši, zato razdelita 2 na 1. 5 in 9 sta naslednji najtežji, izplačilo pa je nastavljeno na 3 do 1. Najtežje je doseči številki 6 in 8, plačajte 6 do 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat